Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Колишній бізнес-партнер піарника Януковича витратив біля 3 мільйонів доларів, вкрадених у Манафорта, на свою коханку

  • 09.08.2018, 09:43
  • 637

Рік Ґейтс, колишній бізнес-партнер Пола Манафорта, визнав на суді, що обманним шляхом отримав близько трьох мільйонів доларів, які витратив на фінансування своїх позашлюбних стосунків десять років тому. повідомляє Голос Америки з посиланням на Business Insider.

Про це повідомляє Голос Америки з посиланням на Business Insider.

Ґейтс додав, що мав позашлюбні відносини в Лондоні, які тривали близько двох місяців. Він часто зупинявся в Лондоні на шляху до України, куди він подорожував з метою надання політичних консультацій від імені компанії Манафорта.

Він заявив, що вкрав у Манафорта гроші, щоб фінансувати витрати пов'язані з цими стосунками, які включали, зокрема, перельоти першим класом, відпочинок в найкращих готелях, а також оренду апартаментів в Лондоні

В центрі судового розгляду справи проти Манафорта у вівторок стали звинувачення висунуті проти Манафорта в ухилянні від оподаткування, банківському шахрайстві та приховуванні наявності рахунків в іноземних банках. Ґейтс, який раніше виступав повіреним у справі Манафорта, у лютому уклав угоду зі слідством, яка включала і надання свідчень проти Манафорта.

Зараз Ґейтса називають «зірковим свідком» сторони звинувачення.

Схожі новини