Передплата 2024 ВЗ

19−23 вересня у місті Лева відбудеться ювілейний Форум видавців

Упродовж п’яти днів можна буде відвідати понад тисячу культурних і освітніх заходів, поспілкуватися з авторами й придбати книжки. Події ювілейного Форуму відбуватимуться у Палаці мистецтв та ще близько 50 локаціях Львова.

Цього року в Літературному фестивалі в рамках Форуму візьмуть участь автори з 25 країн світу. Форум видавців відвідає і президент України Петро Порошенко.

Почесними гостями Форуму будуть американські письменниці Марсі Шор і Енн Еплбом, французький письменник Фредерік Бегбеде, британський нейрохірург і письменник Генрі Марш та його дружина, антрополог Кейт Фокс.

Крім Літфестивалю, у рамках Форуму пройдуть Міжнародний бібліофорум, Благодійна акція для людей похилого віку «Третій вік: задоволення від читання», а також «Ніч поезії та музики». За словами програмного директора Форуму видавців Софії Челяк, запрошеними гостями будуть гурти Karbido та OY Sound System.

25-й Форум матиме новий логотип, що символізує відкриту книгу, яка поєднує у собі чотири стихії — Землю, Вогонь, Воду та Повітря. «Ми об’єднуємо людей і пропонуємо їм: літати з книжками, горіти книжками, пірнати у книжки та зростати з книжками», — пояснила Софія Челяк.

Охочі взяти участь у Форумі видавців, вже можуть купувати вхідні квитки. Хто встигне до 27 серпня придбати «передпродажний» квиток (на сайті Форуму), може зекономити. Квитки пропонують різних типів. Наприклад, один день перебування на Форумі — 50 гривень (передпродаж — 35).

Схожі новини