Передплата 2024 «Добра кухня»

Далі тригодинної зустрічі ми не пішли: технолог Порошенка розповів про співпрацю з Манафортом

  • 08.08.2018, 14:38
  • 537

Стратег президента Петра Порошенка, народний депутат Ігор Гринів підтвердив факт зустрічі з американським політтехнологом Полом Манафортом з приводу співпраці у 2014 році.

У коментарі Українські правді Гринів розповів, що Манафорт спробував запропонувати свої послуги та свою стратегію для кампанії Порошенка.

«Я зустрічався з ним тоді і вислухав його стратегію, але на цих трьох годинах розмова з ним закінчилася», — зазначив нардеп.

Він припустив, що інформація про співпрацю з іншими українськими політиками, окрім екс-президента Віктора Януковича, це лінія захисту адвокатів Манафорта на суді, щоб його сприйняли не лише як стратега втікача-Януковича, а як політтехнолога, здатного працювати з представниками різних фракцій.

За словами Гриніва, Манафорт дуже хотів співпрацювати з Порошенком та готувався до цього. Зокрема, на зустріч він прийшов із дослідженнями, соціологією, однак пропозиції американського політтехнолога більше підходили для стратегії 2009−2010 років, але аж ніяк не для післяреволюційного періоду 2014 року.

«Манафорт так і не зрозумів, що країна після Майдану змінилася», — пояснив він.

Гринів також не виключив, що стратеги Манафорта дійсно займалися напрацюванням пропозицій Порошенку, з якими той прийшов на зустріч.

Схожі новини