Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У США 92-річна бабця застрелила сина, щоб не відправлятися у будинок престарілих

  • 07.08.2018, 13:42
  • 569

У США 92-річна жінка застрелила власного сина, щоб той не відправив її в будинок престарілих.

Ганні Мей Блессінг пред'явлено звинувачення в умисному вбивстві, про це повідомляє УНІАН.

Вона кілька днів обмірковувала рішення свого сина відправити її на піклування. «Ти забрав моє життя, тому я забираю твоє», — як повідомляється, сказала вона, коли поліція виводила її з будинку в Арізоні, в якому вона проживала зі своїм сином і його подругою. Блессінг повідомила поліції, що після вбивства мала намір покінчити з собою. Вбивство сталося вранці 2 липня в місті Фаунтін-Хіллс, йдеться в офіційних документах поліції, які опинилися в розпорядженні місцевих ЗМІ.

72-річний син Блессінг, ім'я якого не називається, хотів, щоб його мати переїхала в будинок престарілих, тому що з нею стало важко жити разом. Як уточнюється в заяві місцевої поліції, Блессінг сховала пістолет і револьвер у кишені свого халата, після чого зайшла в його спальню. У ході сварки вона витягла один з револьверів, куплений ще в 1970-х роках, і вистрілила сина.

Пізніше прибула на місце події поліція виявила труп сина з двома вогнепальними пораненнями в області шиї і щелепи. Вистріливши в сина, Блессінг навела револьвер і на його 57-річну подругу, якій вдалося вихопити зброю і відкинути її в кут кімнати. Тоді Блессінг дістала інший пістолет, який, як вона повідомила поліції, їй подарував чоловік — теж ще в 1970-х роках. Подрузі сина вдалося вибити і цю зброю з її рук, після чого втекти і зателефонувати в поліцію.

Прибулі поліцейські виявили Блессінг в кріслі-гойдалці у своїй спальні. Вона сказала, що «її потрібно приспати» за те, що вона зробила. Жінці пред'явлено звинувачення у вбивстві першого ступеня, нападі при обтяжливих обставинах і незаконному позбавленні волі. Застава встановлена у розмірі 500 тисяч доларів.

Схожі новини