Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чи була сексуальна наруга над дитиною у Тернопіллі — встановлять протягом місяця

Родичі підозрюваного кажуть про наклеп співмешканки.

Миколаївський районний суд продовжив ще на місяць утримання під вартою 38-річного жителя села Тернопілля Василя З., якого правоохоронні органи підозрюють у спробі зґвалтувати свою 4-річну доньку. Зі скаргою відповідного змісту звернулася співмешканка цього громадянина («ВЗ» писав про це у номері за 7 червня). У найближчі 30 днів слідство сподівається отримати результати медичної експертизи, яка має встановити: було чи не було вчинено сексуальну наругу над дитиною?

Кореспонденту «Високого Замку» вдалося порозмовляти з матір’ю підозрюваного — пані Дариною. Розповіла нам, що при побаченні у слідчому ізоляторі син запевнив її, що не робив жодної кривди донечці. Каже, що 24-річна співмешканка Василя — Христина могла навмисно обмовити його.

— Маю великий жаль на неї. Навіть не хочу її бачити. Мій син не міг такого зробити, — заявила мати.

Тим часом миколаївські медики чекають завершення ще однієї експертизи фахівців. Вона має встановити, чи, бува, не заражені важкою хворобою, на яку страждає підозрюваний, четверо його малолітніх дітей, з якими проживав разом. Зі слів пані Дарини, лікарі, які лікують її Василя, не підтвердили наявність тяжкої форми тієї хвороби, на яку була підозра.

Схожі новини