Передплата 2024 «Добрий господар»

Журналісти з’ясували, кому насправді належить рахунок, на який вимагали «поповнення» у пацієнтів 5-ї лікарні

  • 02.08.2018, 17:19
  • 3 509

У Львові пацієнт 5-ї клінічної лікарні, якому лікар Олександр Кузьменко виписав рахунок за операцію, пішов з ним не в банк, а до правоохоронців, адже рахунок був виписаний на приватну особу.

Як з'ясувалося, він належав ФОПу Тетяні Напольській і жінка неодноразово отримувала «поповнення» банківського рахунку від пацієнтів. Про це повідомила журналістка Вікторія Балицька у Фейсбуку.

«Продовження про вимагання хабара в міській комунальній лікарні № 5. Наше ситуаційне імпровізоване «детективне агенство» завдяки добрим, але принциповим щодо хабарництва, людям (із однієї із правоохоронних структур) дало «замальовку-екскіз» карткового рахунку ФОП Тетяни Напольської, який лікар-уролог Олександр Кузьменко дав пацієнту Миколі Лазарєву. Останній мав перерахувати туди понад 11 тисяч гривень за операцію. Оприлюднюю цю інформацію, оскільки вона є соціально значущою.

Так от: загадкова киянка ФОП Тетяна Напольська у липні цього року отримувала три грошові транші від львівян. майже 10 000 з відділення на Чупринки (там, де лікарня), майже 8 000 з відділення на площі Липневій, майже 14 000 — там само з відділення на Чупринки. По сумах схоже на те, що від пацієнтів. Усі витрати (побутові) з цього рахунку відбуваються в Києві. Готівка не знімалася і не переводилася. Відтак, це якась близька доктору людина. Але! до липня у пані Напольської була інша картка. На неї щомісяця теж перераховували гроші від львів'ян. Від одного разу в місяць до 4-х разів. Суми приблизно від 6 000 до 15 000 грн. А от вже з тієї картки Пані Напольська переводила гроші… тадам! … Олександру Кузьменку!

Зараз обидві картки Напольскої заблоковані.

Лексус, на якому приїхала дружина лікаря, зареєстрований на нього", — сказано у дописі.

Схожі новини