Передплата 2024 «Добра кухня»

Вбивство військового на Харківщині: поліція затримала двох підозрюваних

  • 01.08.2018, 12:58
  • 408

У Харківській області поліцейські затримали двох військовослужбовців, яких підозрюють у вбивстві товариша по службі.

Про це повідомили в прес-службі поліції Харківської області.

На даний час 28 та 25-річні зловмисники затримані у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, їм вже повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

На місці події поліцейські задокументували факт злочину та встановили особу загиблого. Ним виявився 23-річний уродженець Київської області, який проходив службу за контрактом у батальйоні спеціального призначення.

Як розповів начальник ГУНП в Харківській області Олег Бех, слідчими встановлено, що 25 липня близько 23:00 між трьома військовослужбовцями стався конфлікт на території військової частини. Під час з’ясування стосунків чоловіки почали наносити 23-річному хлопцю удари руками і ногами в область голови та тулуба. Коли колега по службі впав, зловмисники задушили його та кинули тіло до каналізаційного колектора.

31 липня особи, причетні до вчинення тяжкого злочину, були затримані працівниками Лозівського відділу поліції. Вони зізналися у скоєному.

Слідчими Лозівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за п. 12 ч. 2 ст. 115 «умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 15 років позбавлення волі.

Схожі новини