Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Вбивцю активіста і бійця АТО «Сармата» затримали біля Мелітополя

  • 31.07.2018, 19:33
  • 626

Вбивцю учасника антитерористичної операції і самооборони м. Бердянськ Запорізької області Віталія Олешка (позивний «Сармат») затримано біля м. Мелітополь Запорізької області.

Про це повідомив радник начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Руслан Форостяк, передає «Інтерфакс-Україна».

«Деякий час тому біля Мелітополя в результаті оперативно розшукових заходів було затримано вбивцю Віталія Сармата. Деталі незабаром на офіційних джерелах», — написав Руслан Форостяк на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Також про затримання вбивць Віталія Олешка повідомляє журналіст Юрій Бутусов. Він навів деякі подробиці затримання. «Поліція затримала групу кілерів, які вбили сьогодні вдень Віталія Олешка в Бердянську. Машину, в якій перебували четверо чоловіків, було перехоплено біля села Приморське Запорізької області, кілери намагалися сховатися, але їх затримали і вже встигли провести упізнання.

Свідок злочину проти Віталія Олешка, його друг Андрій Маджар упізнав вбивцю, його впізнали й інші свідки", — написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За словами Юрія Бутусова, «це однозначно замовне вбивство, діяла ціла група».

Як писав «ВЗ», невідомий у вівторок близько 12:30 застрелив у Бердянську місцевого жителя, учасника АТО. Від отриманого поранення потерпілий помер. У соцмережах з'явилися повідомлення, що вбитий — доброволець батальйону Нацгвардії «Донбас», учасник самооборони Бердянська Віталій Олешко (позивний «Сармат»).

Схожі новини