Передплата 2024 ВЗ

Вибухівки у Львівській обласній лікарні не виявили

  • 31.07.2018, 16:15
  • 557

Правоохоронці обстежили приміщення та прилеглу територію лікарні, про замінування якої повідомив анонім.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 31 липня о 08.05 год. на електронну скриньку ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування Львівської обласної клінічної лікарні (вул. Чернігівська, 7).

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ міста Львова згідно з «Планом дій…» в кількості 13 осіб та 7 одиниць техніки. Місце події було огороджене, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Евакуацію не проводили.

Працівники слідчо-оперативної групи Личаківського відділу ГУ НП у Львівській області, спеціалісти вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологами провели обстеження приміщень лікарні та прилеглої території. О 10.30 год. пошукові роботи завершили. Вибухового пристрою не виявили.

Додамо, що інформація про загрозу замінування приміщення лікарні з вимогою переказати 5000 грн. на електронний рахунок, уже надходила вчора, 30 липня. За попереднім повідомленням, зловмисник мав намір мінувати приміщення лікарні до виплати вказаної суми.

Схожі новини