Передплата 2024 «Добрий господар»

У Бердянську застрелили відомого активіста і учасника АТО

  • 31.07.2018, 15:13
  • 1 067

У вівторок, 31 липня, у Бердянську застрелили активіста Віталія «Сармата» Олешка. Чоловік воював в АТО та був відомим за позивним «Сармат».

Про це повідомив активіст Семен Кабакаєв у Facebook.

«Тільки що вбили Віталія Сармата, колишнього бійця батальйону Донбас. Сармат мешканець Бердянська, коли повернувся з війни, боровся з місцевою владою і депутатом регіоналом Пономарьовим, який по факту контролює Бердянськ», — написав Семен Кабакаєв.

У Нацполіції повідомили, що з метою затримання зловмисника у місті, на території Запорізької та Донецької областей ввели оперативний план «Сирена».

«31 липня до поліції Запорізької області надійшло повідомлення про те, що близько 12:30 по вулиці Східній в місті Бердянськ невідомий вистрелив у 43-річного місцевого мешканця, після чого зник з місця події. Від отриманого тілесного ушкодження потерпілий помер. За попередньою інформацією, загиблий є громадським активістом та учасником антитерористичної операції на сході України», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що за наказом першого заступника Голови Національної поліції України В'ячеслава Аброськіна на території Запорізької і Донецької областей введено в дію оперативний план «Сирена». Правоохоронці вживають заходів для встановлення та затримання особи, причетної до скоєння злочину.

Як написав у Facebook журналіст Юрій Бутусов Віталія «Сармата» застрелили у дворі у Бердянську з мисливської рушниці на очах у його дружини та друга. «У Бердянську був застрелений Віталій Олешко, позивний „Сармат“, доброволець батальйону НГУ „Донбас“, учасник самооборони Бердянська, кавалер ордена „За мужність“ 3-го ступеня, учасник боїв за Іловайськ, який пройшов російський полон. Посеред білого дня у двір маленького готелю, яку побудував Віталій Сармат, зайшов убивця з мисливською рушницею і вистрелив „Сармату“ в спину. Поруч з Віталієм знаходилися його дружина і друг — також учасник війни Андрій Манжаров, все це відбулося у них на очах», — написав журналіст.

Схожі новини