Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Хмельниччині поліцейські відкрили вогонь, аби зупинити «п'яного» водія фури

  • 30.07.2018, 16:27
  • 582

Подія сталася в райцентрі Теофіполь вчора, 29 липня, близько 23.50 години. Після зупинки транспортного засобу водій продовжував чинити активний опір патрульним. У результаті поліцейські склали на порушника чотири адміністративних протоколи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Хмельницької області.

Близько опівночі патрульні помітили на одній з вулиць великогабаритну вантажівку «DAF», яка рухалась по всій проїжджій частині і створювала реальну загрозу іншим учасникам дорожнього руху.

Поліцейські неодноразово озвучували водієві вимогу про зупинку та можливість застосування табельної зброї. Чоловік усі вимоги правоохоронців проігнорував і тільки додав швидкості. Тоді патрульні здійснили декілька пострілів по колесах. Але навіть після зупинки транспортного засобу водій продовжив чинити активний опір поліцейським.

Після затримання чоловік відмовився проходити на місці тест на перебування у стані сп'яння. Його доправили в районну лікарню для проведення необхідної експертизи.

Порушником виявився 47-річний житель міста Самбір, який приїхав вантажівкою в Теофіполь. Поліцейські склали на чоловіка чотири адміністративних протоколи — за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння), ст. 122−2 (Невиконання вимог про зупинку), ч. 4 ст. 122 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило створення аварійної обстановки) та ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Схожі новини