Передплата 2024 «Добра кухня»

Медаль від окупанта: нагородні знаки для українських залізничників вироблятимуть в Росії

  • 30.07.2018, 16:13
  • 732

Державна компанія «Укрзалізниця» замовила в РФ виготовлення партії медалей «Почесний залізничник».

Філія акціонерної компанії «Укрзалізниця» із закупівель «Центр забезпечення виробництва» за результатами тендеру, проведеного через систему електронних державних закупівель Prozorro, уклала договір із філією «Российской железной дороги» на поставку залізницям України 96 нагородних знаків «Почесний залізничник» із мідно-нікелевого сплаву на суму 181,927 тис. російських рублів із урахуванням ПДВ.

Згідно з повідомленням в системі електронних держзакупівель Prozorro, філія «Укрзалізниці» уклала цей договір 26 липня, передає УНІАН.

Договір купівлі-продажу підписали в.о. директора філії «Укрзалізниця» із закупівель «Центр забезпечення виробництва» Євген Нікітін і його заступник Андрій Лапін, а з боку «Российской железной дороги» (РЖД) — директор Адміністративно-господарського управління РЖД Володимир Скубака.

Згідно з даними на сайті Prozorro, крім нагородних знаків «Почесний залізничник» із мідно-нікелевого сплаву, в суму 181,927 тис. рублів входить посвідчення до знаку зі шкіри із вклейкою на папері, що сам клеїться. При цьому оплата проводиться шляхом безготівкового розрахунку. Строк поставки товарів, виконання робіт або надання послуг — до 31 грудня 2018 року. Варто зазначити, що інформація про інших учасників тендеру на Prozorro відсутня.

Схожі новини