Передплата 2024 «Добрий господар»

Смертельна ДТП у Харкові: лікар, яка проводила експертизу Зайцевої, звільнилася з роботи

  • 30.07.2018, 11:58
  • 564

Лікар-нарколог, яка проводила відразу після трагічного ДТП в Харкові експертизу підозрюваної у справі Олени Зайцевої, звільнилася з місця роботи за власним бажанням ще в травні поточного року.

Про це стало відомо з офіційного документа за підписом головного лікаря наркодеспнсера, в якому вона працювала, про це повідомляє УНН.

У документі говориться, що Олена Федірко працювала в Обласному наркологічному диспансері з 1986 року, а 16 травня 2018 року була звільнена за власним бажанням. Необхідність звільнення пояснила хворою матір'ю, яка потребує догляду.

Нагадаємо, чутки про загадкове зникнення Олени Федірко з'явився після того, як сторона захисту в справі про ДТП на Сумській в Харкові, вирішила допитати лікаря, як фахівця, який проводив огляд обвинуваченої Зайцевої відразу після події. В акті огляду лікар вказала, що Зайцева показала ознаки наркотичного сп'яніння. Подальші аналізи підтвердили наявність кодеїну і фенобарбеталу, однак для остаточних висновків чомусь не вистачило біологічного матеріалу, відібраного у Зайцевої.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus відкинуло в натовп пішоходів після зіткнення з Volkswagen. У результаті аварії загинули шестеро людей.

Поліція затримала 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus, і водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.

Схожі новини