Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Шторм в Азовському морі: рятувальники витягнули 36 автівок та врятували 86 людей

  • 29.07.2018, 11:43
  • 690

На узбережжі Азовського моря у Запорізькій області внаслідок зливи та шквального вітру розмило дорогу та утворилися промоїни на дорогах. Рятувальники витягнули 36 автівок та врятували 86 людей.

Про це повідомляє прес-центр Держслужби із надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що вчора, 28 липня, на узбережжі Азовського моря була злива та вітер зі швидкістю до 12 м/с. Тож коли об 11:20 в районі бази відпочинку «Автотурист» люди намагалися виїхати, автомобілі застрягли у піску.

Рятувальники за допомогою тросів та спецавтівки витягнули із району підтоплення на тверде покриття 11 легковиків та вивезли 46 людей, з них 9 дітей. До заходів залучили чотирьох рятувальників, які користувалися однією спецавтівкою.

В цей час на косі Обіточна через різку зміну напрямку вітру, розпочався шторм і коливання рівня води, внаслідок чого розмило дорогу.

Співробітники «Бердянське лісове господарство в Приморському районі» на тракторі МТЗ та УАЗі витягнули 25 автомобілів та вивези 40 людей.

«Всього спільними силами вдалося врятувати 86 людей, з них 9 дітей, та витягнути 36 автівок. Ситуація контрольована, проводиться постійний моніторинг, підрозділи ГУ ДСНС України у Запорізькій області знаходяться у бойовій готовності до дій за призначенням», — йдеться у повідомленні.

Схожі новини