Передплата 2024 «Добра кухня»

У Києві знайшли тіло 16-річної дівчини з ознаками насильницької смерті

  • 28.07.2018, 13:58
  • 471

У Оболонському районі Києва в лісосмузі поліцейські виявили тіло 16-річної дівчини з ознаками насильницької смерті.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її сестра пішла з дому та не повернулася. Співробітники поліції негайно відреагували та розпочали невідкладні дії з пошуку дівчини. Близько третьої години ночі поліцейські у лісосмузі на вулиці Вишгородській знайшли тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Це — 16 річна жителька Закарпатської області.

За викликом виїжджала слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції, експерти, кінологи, керівництво Головного управління Національної поліції у м. Києві, прокуратури міста та району. Вони ретельно оглянули місце події. Спеціалісти експертної служби виявили на тілі дівчини ознаки насильницької смерті.

Слідчим відділом ГУ НП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

На даний час правоохоронці вживають необхідних заходів, аби встановити причетних до тяжкого злочину осіб. Труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування триває.

Схожі новини