Передплата 2024 ВЗ

На Прикарпатті авто влетіло у натовп протестувальників: є постраждалі

  • 27.07.2018, 17:58
  • 644

У ніч проти 27 липня у селі Стецева Снятинського району Івано-Франківської області атомобіль в’їхав у групу протестувальників, які другу добу перекривають рух транспорту.

Про це повідомили очевидці події, передає ТСН.ua

«Близько 1 ночі трапилась ДТП, де були і постраждалі, оскільки водій продовжував рух, не зважаючи на людей на пішохідному переході», — повідомили протестувальники.

За інформацією місцевих ЗМІ, на першому переході водій збив двох чоловіків, які не отримали серйозних ушкоджень.

«На другому переході ми повністю його оточили, сказавши, що він не проїде. Після чого водій натиснув на газ і рушив на людей, протягнувши за собою пару метрів двох чоловіків», — розповіли очевидці.

Наразі обставини події з'ясовуються.

Як повідомив один із учасників акції, масове перекриття доріг в населеному пункті пов"язане з невиконанням обіцянок по виконанню ремонтних робіт щодо дороги сполученням Снятин — Тязів.

Жителі села Стецева 26 липня попри несприятливі погодні умови весь день блокували проїзд, вирішили стояти всю ніч, а також продовжили протест наступного дня.

За словами очевидців, ніхто з місцевої влади не відгукнувся. 27 липня протестувальники планують подавати заяву в райдержадміністрацію та блокувати районну раду.

Схожі новини