Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Львівщині з невідомих причин вчинив самогубство 12-річний хлопчик

  • 27.07.2018, 08:42
  • 709

На Львівщині 12-річний хлопчик укоротив собі віку. Він пішов із дому, а знайшли його наступного дня в сараї повішеним на мотузці.

Про це повідомляє ТСН.

Те, що Юрко не прийшов ночувати додому, спершу нікого з рідних не збентежило, бо хлопчик часто залишався в баби. Батько з братом знайшли дитину вже наступного дня, і, як і всі мешканці села, не можуть оговтатися від шоку. «Нормальний хлопець був, ніхто не чекав. Веселий, усе було добре», — кажуть селяни.

Хлопчик добре вчився. «Спілкувався з товаришами, ніяких проблем з ним не було. Ну, трохи був замкнутий», — каже про нього секретар сільської ради Оксана Бальковська. Що стало причиною смерті дитини, ніхто достеменно не знає. Селяни звинувачують не батьків, які навіть не знали, де дитина, а інтернет та електронні ґаджети. «Йому купили планшет, і та дитинка постійно з тим планшетом ходила, вона дивилася той планшет», — пояснює Бальковська.

Ознак насильницької смерті на тілі підлітка не знайшли. Родину в поліції називають малозабезпеченою, але благонадійною. «Не надходило жодних повідомлень від служб соціальних, ні зі школи, ні від місцевого голови, що там є якась проблема в родині. Звертаємося до батьків: пильнувати своїх дітей, казати, що вони їх люблять», — каже речник Стрийського відділу поліції Ольга Марценюк.

Поховали Юрка на сільському цвинтарі без відспівування в церкві.

Схожі новини