Передплата 2024 ВЗ

Холодницького не звільнили з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

  • 26.07.2018, 14:28
  • 562

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів 26 липня відмовилася звільнити Назара Холодницького з посади керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Натомість глава САП отримає догану, повідомляє ТСН.

На розгляді справи був присутній глава Національного антикорупційного бюро Артем Ситник, який скерував заперечення на висновок члена Комісії прокурорів. Директор НАБУ вимагає звільнення керівника САП через «грубі порушення правил прокурорської етики».

Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький звинуватив директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника у тиску на Кваліфікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів для його звільнення.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Назара Холодницького прослуховували. В його кабінеті в акваріумі була знайдена відповідна апаратура. Прослуховуванням займались слідчі ГПУ та НАБУ.

30 березня генеральний прокурор Юрій Луценко звернувся до Квалифікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів з проханням розглянути питання звільнення керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Цього ж дня антикорупційного прокурора викликали на допит до Генпрокуратури, але він не з'явився.

Схожі новини