Передплата 2024 «Добра кухня»

Водій Hummer, що на смерть збив дитину в Києві, відмовився надати біологічні зразки

  • 26.07.2018, 12:27
  • 737

Водій позашляховика Hummer, який днями на смерть збив дівчинку в Києві, відмовився надати для експертизи свої біологічні зразки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

Вона зазначила, що хоча алкотестер на місці події і не виявив ознак алкогольного сп’яніння у водія, але тільки після отримання лабораторних досліджень його сечі можна буде стверджувати, чи перебував він у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння.

За її словами, прокуратура Києва через суд вимагатиме відібрати зразки у водія примусово. Відповідне клопотання вона пообіцяла вранці 26 липня скерувати до Шевченківського райсуду Києва для розгляду.

Нагадаємо, трагедія сталася ввечері вівторка, 24 липня, на бульварі Лесі Українки в Печерському районі Києва. За інформацією прес-служби прокуратури Києва, 23-річний водій Hummer проїхав на червоне світло світлофора та збив на пішохідному переході 10-річну дівчинку, яка йшла разом з мамою. Від отриманих травм дитина померла в кареті «швидкої допомоги».

Після ДТП водій зняв з автомобіля номери й намагався втекти, але був затриманий біля бізнес-центру «Парус». Під час затримання він чинив опір, проте згодом правоохоронцям довелося рятувати його від самосуду. Наступного дня йому повідомили про підозру — йому закидають порушення правил безпеки дорожнього руху.

Схожі новини