Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Розділи, побили і погрожували ножем: в окупованому Криму підлітки жорстоко знущалися над дитиною

  • 26.07.2018, 09:54
  • 894

Розділи, побили і погрожували ножем. Хлопчик з селища Гвардійське в окупованому Криму став жертвою знущань підлітків. Знущання вони зняли на камеру телефону і виклали в інтернет.

Про це повідомляє УНІАН.

За словами мами потерпілого, кілька школярів постійно знущалися над дитиною в занедбаному корпусі дитсадка. 11-річного хлопчика роздягали, прив'язували, били і обзивали. Він плакав, благав відпустити його, але кривдники лише сміялися у відповідь і переходили до ще більш жорстких заходів — діставали ножа і погрожували каліцтвами.

Підлітки реготали, лаялися і принижували хлопчика. Дитина терпіла, вдома поводилася як зазвичай і нічого не розповідала батькам. Змін у поведінці не було. Але незнайомий чоловік надіслав мамі хлопчика посилання на відео в соціальній мережі. Відкривши його, жінка була шокована. «Перша думка — влаштувати самосуд. Але переміг здоровий глузд, батьки звернулися до поліції і Слідчого комітету. Жінка хоче захистити інших дітей. Йде слідство, зараз з хлопчиком працює психолог. Йому соромно згадувати про те, що трапилося», — йдеться в сюжеті. Хлопчикові потрібна тривала реабілітація. Чим вона закінчиться, на жаль, невідомо.


Схожі новини