Передплата 2024 «Добра кухня»

ЗНО без абсолютних рекордсменів: 600 балів з трьох предметів не набрав ніхто

Зовнішнє незалежне оцінювання на 200 балів склали 26 випускників Львівщини.

Цього року тести із зовнішнього незалежного оцінювання випускники шкіл Львівської області складали у два етапи. Через хворобу ті, хто не зміг взяти участі у першій сесії ЗНО у травні, іспити складав у липні. Тому у червні було названо лише попередні результати зовнішнього незалежного оцінювання.

Абсолютних рекордсменів — 200 балів із трьох предметів — цьогоріч у Львівській області, як і в Україні загалом, нема. Тобто 600 балів не набрав в Україні ніхто! Зовнішнє незалежне оцінювання-2018 найкраще склали випускники Києва. Серед областей України Львівська область на другому місці, поступившись абітурієнтам з Харківської.

За словами головного спеціаліста департаменту освіти Львівської області Галини Мартиняк, попри те, що після другого етапу ЗНО 200-бальників не додалося, Львівщина все одно має чим похвалитися. Як і у попередні роки, випускники шкіл і ліцеїв міста і області знову серед лідерів.

Цьогоріч 26 випускників Львівщини здали ЗНО із результатом у 200 балів, серед них є двоє, які набрали по 200 балів з двох предметів. Це випускники Львівського фізико-математичного ліцею.

Вперше цього року за всю історію складання ЗНО двоє львівських випускників отримали по 200 балів з географії. Вони — єдині в Україні, хто з цього предмета так добре склав ЗНО!

Добрі результати показали випускники, які складали ЗНО з хімії: по 200 балів набрали дев’ятеро абітурієнтів. Фізику на 200 балів здали троє.

Схожі новини