Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Я вам не Гассієв: екс-чемпіон світу зробив грізну заяву по бою з Усиком

  • 24.07.2018, 20:56
  • 776

Екс-чемпіон світу британець Тоні Беллью заявив про готовність провести бій з абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі Олександром Усиком.

Слова Беллью наводить TalkSport.

Британець заявив, що здивувався викликом з боку Усика, а також розповів, як планує перемогти українця.

«Звичайно ж, я хочу цього бою. Усик завоював всі чотири пояси, та ще й титул за версією The Ring, і перше що він говорить після цього — ім'я ліверпульського товстуна. Я не міг повірити, що в першу чергу він вимовив моє ім'я. Він виграв у всіх боксерів своєї ваги і насамперед викликав мене на бій.

Я його вирублю, звичайно ж. Тут немає особливих варіантів. Не зрозумійте мене неправильно, я не наївний і ні разу не думаю, що я є кращим боксером, ніж Усик. Але я можу піймати його на помилках. Мені плювати, що говорять інші. Я вам не Мурат Гассієв, у мене удар сильніше. Для перемоги мені потрібен тільки один удар — я вже демонстрував це в попередні роки", — сказав Беллью.

«Я радий, що Усик готовий боксувати в Великобританії. Я хочу, щоб цей бій відбувся до кінця року. І якщо він відбудеться, то це буде мій останній бій. Цей поєдинок буде дуже складним, і я буду програвати за очками на той час, коли нокаутую Усика», — додав британець.

Схожі новини