Передплата 2024 «Добра кухня»

В Києві поляк зарізав чоловіка і поранив жінку

  • 23.07.2018, 15:19
  • 618

У Деснянському районі Києва поліція із застосуванням зброї затримала громадянина Польщі, підозрюваного у вбивстві чоловіка та пораненні жінки.

Під час затримання чоловік з ножем також накинувся на поліцейських, після чого вони застосували до нього зброю.

Інцидент стався в ніч на понеділок, 23 липня. Поліція отримала повідомлення, що у Деснянському районі на вулиці Гната Хоткевича виявлено мертвого чоловіка з множинними ножовими пораненнями. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка з камер спостереження отримала прикмети чоловіка, причетного до злочину, йдеться у повідомленні правоохоронців.

Невдовзі наряд поліції біля будинку на вулиці Двінській побачив, як невідомий б'є ножем жінку. Потерпілій викликали «швидку», а поліцейські почали затримання нападника, схожого на чоловіка, якого зафіксували відеокамери на вулиці Гната Хоткевича. У результаті зловмисник кинувся із ножем на поліцейських, а тому старший наряду застосував табельну зброю. Правопорушник отримав поранення ноги та був госпіталізований до лікарні.

Поліція повідомила, що підозрюваний — громадянин Польщі, 1989 року народження.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтями «Умисне вбивство», «Замах на умисне вбивство» та «Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку» Кримінального кодексу України.

Схожі новини