Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Фірмовий салон «Sniezka» — усе для потреб споживачів

  • 23.07.2018, 10:17
  • 971

Експертні поради, широка асортиментна лінійка високоякісної лакофарбової продукції від ТМ Sniezka, VIDARON, FOVEO TECH, OTTO farbe — все це пропонує відвідувачам

Фірмовий салон «Sniezka», що у місті Мукачеві на вул. Пряшівська, 3. Новий магазин облаштований за сучасними європейськими стандартами.

Впродовж кількох років відомий виробник лакофарбової продукції ТзОВ «Снєжка-Україна» у тандемі із своїми надійними бізнес-партнерами розвиває мережу Фірмових салонів «Sniezka». У Мукачеві спеціалізований магазин сучасного формату компанія «Снєжка-Україна» відкрила спільно із ТзОВ «Шаян"("БеркутБуд»).

Магазин оснащений модерним виставково-торгівельним обладнанням, на якому виставлені усі лінійки виробів торгових марок Групи компаній «Sniezka» за призначенням. Водночас покупці можуть скористатися послугами тонувальної студії. Фахівці салону, які пройшли спеціальні навчально-практичні програми щодо обслуговування клієнтів, неодмінно нададуть фахові поради з вибору потрібних лакофарбових матеріалів для ремонту, допоможуть обрати колористику для оздоблення будь-яких поверхонь. «Важливий акцент у магазині „Sniezka“ робиться на високий стандарт обслуговування покупців і задоволення потреб найвимогливіших споживачів, щоб кожен з них зміг знайти матеріали для ремонту як за призначенням, так і за ціною», — говорить керівник комерційного відділу ТзОВ «Снєжка-Україна» Марцін Ернест. Також продавці-консультанти при потребі продемонструють відвідувачам особливості нанесення продукції. Для наочності салон забезпечений взірцями з палітрою барв різних видів фарб і лаків. Зразки кольорів виконані оригінальними фарбами, тому покупцям це полегшить процес вибору барв і відтінків. Споживачі, купуючи лакофарбові матеріали для ремонту у спеціалізованому салоні від виробника, можуть бути впевненими у якісній продукції, що виготовлена за європейськими інноваційними технологіями. Салон з лакофарбовими виробами стане у пригоді і професійним майстрам, які зможуть ознайомитися із новинками в галузі лакофарбової промисловості. Планується, що у Фірмовому магазині «Sniezka» постійно діятимуть різноманітні акції та знижки.

Під час святкового відкриття Фірмового салону «Sniezka» у Мукачеві усі відвідувачі мали змогу оцінити можливості та переваги функціонування магазину європейського зразка. У день церемонії усі присутні отримували подарунки та позитивні емоції.