Передплата 2024 «Добрий господар»

На вул. Дорошенка в центрі Львова перенесли зупинку громадського транспорту

  • 21.07.2018, 12:52
  • 884

У суботу, 21 липня, на вул. Дорошенка у Львові почала діяти нова зупинка громадського транспорту, який їде в напрямку із центру. Розташована вона приблизно на 100 метрів ближче до просп. Свободи, ніж стара зупинка, яка вже не діє.

На зупинці вже встановлені відповідні дорожні знаки та розклад руху трамваїв. Посадкову платформу на зупинці зробили підвищеною та облаштували на ній тактильну плитку для незрячих. Водночас павільйон зі старої зупинки поки не перенесли. Раніше в прес-службі ЛМР повідомляли, що встановити на новій зупинці павільйон мають найближчими днями.

Нагадаємо, минулого року міська комісія з безпеки дорожнього руху ухвалила рішення про перенесення зупинки громадського транспорту в напрямку з центру на вул. Дорошенка до просп. Свободи так, щоб вона була розташована навпроти зупинки транспорту, який їде до центру. Тоді ж комісія вирішила для пришвидшення руху громадського транспорту ділянку вул. Дорошенка від просп. Свободи до вул. Банківської закрити для руху приватних автомобілів.

Із 21 липня в дію вступила частина рішення комісії, яка стосується перенесення зупинки. Перекрити рух приватного транспорту по частині вул. Дорошенка в напрямку від центру планують пізніше.

Схожі новини