Передплата 2024 «Добрий господар»

У США застрелений кардіолог Джорджа Буша-старшого під час прогулянки на велосипеді

  • 21.07.2018, 09:22
  • 821

У п’ятницю вранці біля Техаського медичного центру в Х’юстоні під час велосипедної прогулянки був убитий Марк Хаускнехт, кардіолог колишнього президента Джорджа Буша-старшого.

Про це повідомляє CNN.

О 9 ранку за місцевим часом 65-річний лікар Марк Хаускнехт їхав на велосипеді по Південній Мейн-стріт. Убивця їхав назустріч і, коли вони порівнялися, двічі вистрілив у лікара.

За словами помічника начальника поліції, слідчі не знають, була стрілянина спрямованою чи випадковою, або ж сталася внаслідок дорожнього конфлікту між велосипедистами. Він також повідомив, що є кілька свідків і може з'явитися відео з місця події.

Підозрюваного описують як білого або латиноамериканського чоловіка, віком близько 30 років, у бейсбольній кепці, сірому спортивному жилеті та шортах хакі.

Скріншот із відео CNN. Кардіолог Марк Хаускнехт і Джордж Буш-старший

«Президент Джордж Буш-старший глибоко засмучений трагічними обставинами, пов'язаними з несвоєчасною смертю доктора Марка Хаускнехта і висловлює свої найщиріші співчуття його родині, колегам і друзям», — повідомив у Twitter прес-секретар 94-річного Буша-старшого.

Схожі новини