Передплата 2024 ВЗ

Спецпрокурор Мюллер показав список речових доказів проти Манафорта

  • 20.07.2018, 13:15
  • 492

Спецпрокурор США Роберт Мюллер поширив список з понад 500 речових доказів, які обвинувачення може використати на суді проти Пола Манафорта.

Про це повідомляє Politico з посиланням на оприлюднений список.

У списку є фото всієї нерухомості, яка пов’язана з обвинуваченнями, зображення та документи, які деталізують придбання дорогого одягу, східних килимів та автівок Mercedes-Benz і Land Rover.

Крім того, у списку є серія записок, які Манафорт писав Віктору Януковичу та електронні листи Манафорта і консультанта Демократичної партії Тада Девайна під час президентської кампанії в Україні 2010 року.

Мюллер збирається показати у суді електронні листи про лобістську роботу в Україні, копії американського паспорту за 2009, 2011 та 2013 роки та електронний лист за січень 2016 року, позначений як «re VIP TIME SENSITIVE».

Під час судового розгляду Мюллер планує представити більше десятка документів, пов'язаних з давнім діловим партнером Манафорта Ріком Гейтсом. Йому раніше також пред'явили обвинувачення. Гейтс визнав себе винним та погодився на співпрацю зі слідством проти Манафорта.