Передплата 2024 «Добрий господар»

Трамп заявив, що США не є «мішенню для Росії». У Білому домі відразу спростували

  • 19.07.2018, 09:18
  • 542

Президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон більше не є мішенню для Росії.

Як передає Reuters, відповідаючи на питання журналістів про те, що Росія все ще втручається у внутрішні справи США, Трамп похитав головою і сказав: «Ні».

Його позиція різко контрастує з офіційною позицією американських спецслужб, які вважають, що Росія намагається підірвати вибори в Конгрес США в листопаді 2018 року.
Однак в Білому домі поспішили спростувати слова Трампа. Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс уточнила, що відповідь «ні» прозвучала щодо подальших питань, а не можливого втручання РФ у майбутні вибори.

«Президент і його адміністрація докладають усіх зусиль, щоб переконатися, що Росія не зможе втрутитися в наші вибори, як це було раніше», — сказала вона.

Американські спецслужби прийшли до висновку, що Росія втрутилася в президентські вибори в 2016 році, намагаючись допомогти президенту Дональду Трампу перемогти, почасти, оприлюднивши листування кандидата в президенти від Демократичної партії

Гілларі Клінтон, що підірвало її імідж, і поширюючи пропаганду в соціальних мережах. Москва заперечує втручання у вибори.

У ЦРУ вважають, що наступне велике втручання РФ заплановано на листопад 2018 року, коли в США відбудуться вибори до Конгресу.

Схожі новини