Передплата 2024 «Добре здоров’я»

11-річну дівчинку в Індії ґвалтували 17 будівельників

Драма неповнолітної тривала сім місяців

11-річну дівчинку з індійського міста Ченнаї ґвалтували 15 чоловіків, які працювали на ремонті споруди, у якій вона жила. Про це повідомили представники місцевої влади.

Заступник комісара поліції Кілпаукського району Ченнаї пан Реєндран розповів, що драма дівчинки тривала з середини січня. До поліції ж звістки про насильство дійшли щойно минулої неділі, 15 липня, коли жертва розповіла про все у своїй сім’ї. За словами Реєндрана, усіх злочинців заарештовано.

Дівчинка потерпає від вродженої вади слуху. Поліція дізналася, що під час кожного випадку ґвалтування їй кололи ліки зі седативним ефектом. Обвинувачені є різного віку — від 20 до 60 років. Вони погрожували жертві, аби та не розповіла про їхнє насильство дорослим. Першим, хто зґвалтував неповнолітню, був оператор будівельного крана.

Під час вівторкового слухання справи у суді дійшло до шарпанини від обвинуваченими та прокурором.

За даними Національного бюро Індії, яке займається боротьбою зі злочинністю, 2016 року в країні зареєстровано понад 55 тисяч випадків зґвалтувань. У квітні там запроваджено тимчасовий закон, який передбачає смертну кару у випадках зґвалтування неповнолітніх та групових зґвалтувань. Поза тим, вже у червні 15-річну дівчинку з Бехара зґвалтувало 19 чоловіків. Серед них були 16 однокласників, директор та двоє вчителів, які ґвалтували і залякували жертву упродовж півроку.

Схожі новини