Передплата 2024 «Добрий господар»

Принц Вільям і Кейт Міддлтон розповіли, до яких видів спорту привчають старших дітей

  • 18.07.2018, 14:38
  • 569

Минулої неділі, 15 липня, британський принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон відвідали фінал Вімблдонського турніру, де серб Новак Джокович переграв південноафриканця Кевіна Андерсона.

Фінал тенісного турніру проходив на центральному корті клубу лаун-тенісу в передмісті Лондона. Після закінчення матчу герцог і герцогиня Кембриджські підійшли до Новака Джоковича, щоб привітати його з перемогою, пише Harper's Bazaar.

Під час розмови з чемпіоном Кейт Міддлтон і принц Вільям зізналися, що їхні старші діти — чотирирічний Джордж і трирічна Шарлотта — вже активно займаються спортом.

Новак Джокович, який виховує маленьких сина Стефана і доньку Тару, поцікавився у королівської пари, як їхні діти. На що Кейт Міддлтон відповіла: «О, чудово», а принц Вільям додав: «Дуже добре, дякую, дуже добре. Вони намагаються досягти успіху в тенісі та футболі!».

Радісний від усвідомлення своєї перемоги на Вімблдоні Джокович сказав, що це чудово і що йому було дуже приємно поспілкуватися з Вільямом і Кейт. Потім герцогиня Кембриджська ще раз привітала спортсмена з тріумфом і побажала йому хорошого літа.

Зазначимо, що раніше Кейт Міддлтон розповідала журналістами про те, що принц Джордж вчився ходити на лижах під час приватного свята у французьких Альпах, а маленька Шарлотта проявляла інтерес до кінного спорту.

Швидше за все, діти герцога і герцогині Кембриджських, як і їхні батьки, стануть великими шанувальниками спорту. А яка саме активність буде їм до душі, покаже час.

Схожі новини