Передплата 2024 «Добрий господар»

Стан актора театру ім. Марії Заньковецької після ДТП залишається важким

  • 18.07.2018, 12:54
  • 611

Кров для Олеся Федорченка здали майже 30 людей.

На ранок, 18 липня, стан актора театру ім. Марії Заньковецької Олеся Федорченка, залишається важким. Він без свідомості у реанімації. Лікарі борються за його життя, повідомив ZAXID.NET головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

«Стан пацієнта важкий. Він без свідомості в реанімації на штучній вентиляції легень. Його до нас перевезли зі Сколівської центральної районної лікарні 16 липня. Усі операції, які потрібно було провести, уже зроблені. У нього важка комбінована травма, численні переломи. Лікарі борються за його життя», — сказав Василь Обаранець.

У вівторок, 17 липня, у соцмережах друзі Олеся Федорченка повідомили, що для нього потрібно здати кров. Людей, які відгукнулися на це прохання, немало.

Станом на 11:00 18 липня кров для Олеся Федорченка, як повідомив ZAXID.NET в. о. головного лікаря Львівського обласного центру служби крові Ігор Горбаль, здало вже майже 30 людей. І люди продовжують здавати кров.

Олесь Федорченко потрапив у ДТП в неділю, 15 липня, на трасі Львів-Мукачево. Як повідомила у Facebook спільнота «МотоДопомога», поблизу села Тухолька на калюжі розлитого мастила водій мотоцикла не впорався з керуванням та зіткнувся із зустрічним автобусом. У результаті зіткнення Олесь Федорченко отримав важку політравму та травматичну ампутацію ноги.

Схожі новини