Передплата 2024 ВЗ

До НАБУ увірвалися провокатори

  • 17.07.2018, 13:53
  • 784

У будівлю Національного антикорупційного бюро увірвалися невідомі та влаштували безлади.

Про це «Українській правді» повідомило джерело в НАБУ.

«Зранку був так званий АТОвець Ваня Грабар з групою так званих „протестувальників“. Вломилися всередину, розкидали меблі. Поліція стояла дивилася. Вже коли вони всередині почали трощити, їх вивели», — розповів співрозмовник УП.

За його словами, провокатори увірвалися в хол через двері громадської приймальні, які зазвичай замкнені.

«Вони їх виламали та увійшли. Між холом та частиною, де кабінети, є металева ролета. Її опустили, тому до кабінетів вони не дійшли», — пояснил джерело.

За словами співрозмовника УП, зараз у будівлі НАБУ посилено заходи безпеки.

Співробітники НАБУ збирають відео з камер спостереження для доказової бази.

17 липня біля будівлі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури зібрались протестувальники, одні з яких вимагали відставки керівника відомства Назара Холодницького, інші вимагали його роботи.

До САП прийшов також Ілля Ківа, який називає себе головою Соціалістичної партії, з «однодумцями» та заявив, що Національне антикорупційне бюро стало ручною структурою адміністрації президента.

Ще одну групу людей організував Всеволод Філімоненко, який називає себе журналістом. Він привів до САП провокаторів, які спричинили суперечки між першими двома групами.

Провокатори з боку Ківи облили зеленкою та закидали тортами керівника ЦПК Віталія Шабуніна, якого потім забрали до лікарні.

Схожі новини