Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Успішні та корисні»: Путін розповів про хід переговорів з Трампом

  • 16.07.2018, 18:50
  • 754

Президент Росії Володимир Путін назвав успішними переговори з американським колегою Дональдом Трампом.

Про це він заявив під час спільного брифінгу після зустрічі в Гельсінкі, трансляцію вів телеканал «112 Україна».

«Переговори з президентом США паном Дональдом Трампом пройшли у відвертій і діловій атмосфері. Вважаю їх дуже успішними і корисними. Ми розглянули поточний стан і перспективи російсько-американських відносин, ключові питання міжнародного порядку денного», — сказав він.

Путін підкреслив, що переговори відобразили спільне бажання країн виправити негативну ситуацію у двосторонніх відносинах, «намітити перші кроки щодо їх оздоровлення, відновлення прийнятного рівня довіри та поверненню до співпраці колишнього рівня з усіх питань, що становлять взаємний інтерес».

«Як найбільші ядерні держави ми несемо особливу відповідальність за міжнародну безпеку. Вважаю важливим, і ми говорили про це, налагодити діалог з проблематики стратегічної стабільності і нерозповсюдження зброї масового знищення. Ми передали американським колегам записку з рядом конкретних пропозицій на цю тему. Ми вважаємо необхідною подальшу спільну роботу з опрацювання всього комплексу військово-політичного та разоруженческого досьє», — повідомив він.

Схожі новини