Передплата 2024 «Добра кухня»

Український омбудсмен Денісова передала Трампу усі документи щодо Сенцова

  • 16.07.2018, 15:55
  • 538

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова передала послу США всі документи, які стосуються Олега Сенцова, щоб президент Сполучених Штатів Дональд Трамп порушив питання стосовно українського політв’язня на зустрічі з президентом Р Ф Володимиром Путіним у Гельсінкі.

Про це Денісова розповіла «Прямому».

«Минулого тижня я зустрічалась з послом Сполучених Штатів Америки і передала їй всі документи, які стосуються Олега Сенцова стосовно того, що мені надавав радник президента Путіна Федотов. Посол пообіцяла мені, що передасть документи… Що, все ж таки, вони зробили такий вчинок, щоб президент Америки знав про це. І якщо буде можливість, нагадав під час зустрічі про Олега Сенцова і всіх політв'язнів. Я думаю, що все ж таки це буде і молю Бога, щоб відпустили наших політв'знів», — розповіла Людмила Денісова.

Нагадаємо, російський адвокат Марк Фейгін сказав, що не бачить передумов для звільнення політв'язня Олега Сенцова. Президент Російської Федерації Володимир Путін має якийсь «пунктик» з приводу українця.

Відомий російський журналіст Сергій Лойко в ефірі телеканалу «Прямого» заявив, що українського режисера Олега Сенцова, якого незаконно ув'язнили в Росії, можуть звільнити напередодні зустрічі президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним в Гельсінкі 16 липня.

Схожі новини