Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Тимошенко помітили у одному готелі з Коломойським у Варшаві, — журналіст

  • 14.07.2018, 20:12
  • 1 207

Лідер фракції ВО «Батьківщина» Юлія Тимошенко, вочевидь, могла мати зустріч із відомим українським олігархом Ігорем Коломойським у Варшаві.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Богдан Кузьмич і опублікував відповідні фото, передає nv.ua.

«Вчора один товариш з Волинських країв повернувся з Польщі… Він розповів, що перебуваючи у Варшаві, бачив Юлію Тимошенко. Зайшов жарт про бігборди з новим курсом. Але суть в іншому. За його словами він бачив її на днях, 12 липня, у готелі в якому зупинявся переночувати. Готель хороший біля аеропорту. І тут АЛЯРМ! Спочатку у готелі з'явився Ігор Коломойський разом з головою Волинської облради Ігорем Палицею. А хвилин через 15 у холі готелю з'явилася і Юлія Тимошенко. Не помітити її усю в білому було неможливо. Ви вірите, що Юлія Тимошенко та Ігор Коломойський зовсім випадково опинилися в одному місці?», — написав журналіст.

Також він нагадав, що цього дня у Верховній Раді відбувалося голосування за правки до важливого закону про Антикорупційний суд.

«Юлія Тимошенко часто прогулює засідання Ради саме у Варшаві. Але, якщо не помиляюся, саме в цей день Рада голосувала за важливий проект щодо зміни закону про Аниткорупційний суд. Тобто саме в цей день лідер парламенсткьої фракції прогуляла важливе голосування у парламенті заради зустрічі з потенційним клієнтом Антикорупційного суду, якого звинувачують в обкраданні держави на мільярди доларів?», — зазначив Кузьмич.

Схожі новини