Передплата 2024 «Добра кухня»

Окупаційна влада Криму випустила Рамазанова із СІЗО

  • 14.07.2018, 19:13
  • 609

В окупованому Криму з СІЗО вийшов Ісмаїл Рамазанов, якого РФ звинувачувало в пропаганді екстремізму через інтернет-рацію Zello.

Про це повідомляє «Крим.Реалії».

Напередодні підконтрольний російській окупаційній владі суд відмовив у продовженні арешту Рамазанова, оскільки по даній кримінальній справі підозрюваного не можна тримати під арештом більше шести місяців.

Сім'я Рамазанова очікувала, що його відпустять 16 липня, однак це сталося на два дні раніше. Кримчанин вже перебуває вдома, його прийшли привітати зі звільненням родичі і друзі.

«Очікував, що 16-го все ж таки днем. Але вони, мабуть, більше тримати не можуть. Можуть раніше відпустити, але більше тримати там не можуть. Прийшов папір звільнити, адміністрація більше не в праві була тримати», — заявив Рамазанов.

Нагадаємо, російські силовики прийшли в будинок 31-річного жителя кримського села Новий Світ Ісмаїла Рамазанова 23 січня 2018 року. Кримського татарина затримали нібито за зберігання патронів до пістолета Макарова та заарештували рішенням незаконного суду на один місяць.

Пізніше щодо Рамазанова слідком РФ порушив кримінальну справу про екстремізм, звинувативши кримського татарина «в поширенні відомостей, що розпалюють міжнаціональну ворожнечу і міжрелігійну ненависть» через інтернет-рацію Zello.

Схожі новини