Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Європейські курорти, кулінарія та вітрильний спорт: нардепи розповіли про плани на літню відпустку

  • 14.07.2018, 11:28
  • 682

Народні обранці розповіли про свої плани на літній відпочинок, а також суми, котрі планують витратити на нього.

Про географію курортів повідомляє ТСН.

Іспанію обрала для себе і дітей Острікова. Там вона планує пробути кілька тижнів у серпні, для відпочинку вже забронювала квартиру. «Діти будуть ходити в спеціалізовану школу, а я буду розважати себе курсами іспанської кулінарії. Навчуся готувати паелью», — сподівається вона. Не відмовився б від Іспанії й Сотник, але чіткого вибору між цією країною та Італією ще не зробив. А от що точно хоче — це особливого стилю релаксу. «Є мода на органік-кантрі-відпочинок. Там немає зв’язку, живеш десь на фермі, і це є в багатьох країнах», — пояснив депутат.

Шевченку дуже подобаються Італія, Франція та ОАЕ, але на відпочинок він вирушить до іншої країни. «Я раніше не був у Хорватії, тепер це у мене мета», — зізнався він. Бюджет цієї поїздки політик оцінює у 5−10 тисяч доларів. Не збирається заощаджувати і Кіссе, хоча маршрутів у нього небагато. «Болгарія, тільки Болгарія», — каже він. І пояснює, що має власно житло в цій країні, тому й відпочиває там і харчується стравами від дружини. Рибалка ж планує поїхати в тур Італією, бо крім Мілану і Риму ніде більше не був. «Днів десять», — сподівається він. Маршруту він собі ще не уявляє, як і видатків на це турне. «Подивимося, бо якщо поїхати в Сардинію, то це дуже великі гроші, чесна людина не може собі дозволити», — каже він.

Дубінін відпочинок планує інакше — у 5-зірковому готелі в Туреччині наприкінці серпня. Витратити на це він хоче до двох тисяч доларів. У тому ж напрямку хоче вирушити і Палатний. «Зараз обираємо готелі в Кемері. Ми кожного року їздимо», — каже він. І пояснює, що путівки обходяться десь у 4 тис. доларів. На вітрильні змагання в ту ж таки Туреччину збирається і Романюк, але видатки планує скромніші — до 2 тис. євро. Мушак їде з родиною і сумарно за всіх п’ятьох разом із тещею готовий сплатити 16 тисяч доларів — саме стільки йому обійдеться 18 днів на турецькому курорті.

Схожі новини