Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві жорстокий вбивця тварин, який перебуває під домашнім арештом, вільно розгулював вулицями міста

  • 14.07.2018, 09:32
  • 677

Догхантер Олексій Святогор, який повинен до 7 серпня перебувати під цілодобовим домашнім арештом, вільно пересувається по місту.

Про це розповіли зооволонтери, які зустріли Святогора в п'ятницю, 13 липня при виході з метро, повідомляє Громадське радіо.

«Волонтер послідувала за Святогором до магазину, де викликала патруль поліції. Патрульні відмовилися везти Святогора до відділку. Вони зателефонували слідчому, який підтвердив, що Святогор отримав від нього дозвіл», — прокоментувала зооволонтер Наталія Леденєва, яка була присутня при розмові з патрульними.

Патрульні відвезли Святогора назад додому і склали протокол.

Слідчий Роман Бобокал повідомив, що він дав Святогору усний дозвіл телефоном.

«Так, він мені зателефонував, і я йому дозволив», — сказав слідчий і поклав трубку.

Нагадаємо: Шевченківський районний суд Києва 5 липня продовжив догхантеру Олексію Святогору запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною покидати місце проживання до 7 серпня.

8 червня столична поліція затримала Святогора. Він відомий як жорстокий вбивця бродячих тварин, на його рахунку більше 500 вбивств. Тим не менш догхантер був затриманий не за розправу над тваринами, а за поширення інформації про свою діяльність.

Святогор підозрюється за ч. 2 ст. 300, ч. 3 ст. 300 К К України (ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості).

Схожі новини