Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

36-річному винуватцю ДТП на Львівщині з шістьма загиблими загрожує до 10 років тюрми

  • 12.07.2018, 11:39
  • 518

Справу передали на розгляд суду.

Справу щодо винуватця аварії, у якій загинули шестеро людей, передали до суду. До рішення суду підозрюваний 36-річний мешканець Рівненщини перебуватиме під вартою без права внесення застави.

ДТП трапилася 23 травня у с. Вербляни Буського району на трасі Київ-Чоп. За інформацією обласної прокуратури, водій мікроавтобуса Mercedes-Benz не дотримався безпечної дистанції і зіткнувся з автомобілем Mercedes-Benz Actros 2641 з напівпричепом Scmitz.

Шестеро пасажирів мікроавтобуса померли на місці події, ще двоє отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Галицький районний суд Львова обрав винуватцю міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

За ч.3 ст. 286 К К України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного засобу, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 10 років із трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Обвинувальний акт скеровано до Буського районного суду.

Схожі новини