Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Підозрюваний у розбещенні 14-річної дівчинки у таборі «Вишкіл» виявився ветераном АТО

  • 11.07.2018, 18:38
  • 732

Подробиці скандального інциденту у Волі-Гомулецькій.

Випадок з розбещенням неповнолітньої під час вишколу молоді трапився днями у с. Воля-Гомулецька на Жовківщині. Там ветерани війни, які належать до громадської організації «Асоціація комбатантів», проводили військовий вишкіл для підлітків Пустомитівського району. Однак в кінці зміни табору одна з вихованок, 14-річна дівчинка з Пустомитівського району поскаржилася батькам, що їхній інструктор вчиняв розпусні дії. Чоловіка затримали та взяли під варту.

Військовий вишкіл «Комбатант — 2018» розпочався 25 червня на базі відпочинкового комплексу «Альбатрос», що у с. Воля-Гомулецька Жовківського району. Проте участь у ньому брали учні Пустомитівського району. Спочатку 7 днів тривала перша зміна для хлопців. А з 2 липня другу зміну військово-патріотичного табору «Вишкіл» відкрили для 23 дівчат з Пустомитівщини.

Пустомитівська районна рада на сторінці у Facebook постить детальну інформацію і фотозвіти про цей вишкіл. Однак у телефонному коментарі ZAXID.NET у Пустомитівській райраді уточнили, що батьки учасників напряму укладали договір з райдержадміністрацією. Коментар представників РДА отримати не вдалося.

Схожі новини