Передплата 2024 ВЗ

Двоє українців загинули в ДТП у Росії

  • 08.07.2018, 16:38
  • 553

В Міністерстві закордонних справ України інформацію про загибель двох українців у ДТП підтвердили.

На об’їзній дорозі міста Орел у Росії зіткнулися мікроавтобус з вантажівкою, внаслідок чого загинули двоє людей та ще п’ятеро отримали травми, повідомила російська агенція ТАСС з посиланням на власні джерела в екстренних службах.

Аварія сталася вранці в неділю, 8 липня. Загиблими виявилися двоє громадян України — чоловік та жінка. Ще п’ятеро постраждалих теж виявилися українцями.

У свою чергу офіційний представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич підтвердив інформацію про ДТП і про двох загиблих. Проте він розповів, що постраждали не п’ятеро, а четверо українців.

«За інформацією, отриманою посольством України в РФ від Управління МНС РФ в Орловській області, 8 липня в м. Орел сталася ДТП за участю російського вантажного автомобіля та мікроавтобуса, яким керував громадянин України. В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє громадян України. Четверо постраждалих українців доставлені в Орловську обласну клінічну лікарню», — сказав Кирилич у коментарі агенції «Інтерфакс-Україна».

За його словами, консул вживає заходів щодо надання допомоги потерпілим та перебуває у взаємодії з рідними у питанні перевезення тіл загиблих в Україну.

Схожі новини