Передплата 2024 ВЗ

«Злодія в законі» Дато Агжабединського видворили з України

  • 07.07.2018, 18:59
  • 973

У Львівській області затримано та видворено з України «злодія в законі» на прізвисько Дато Агжабединський.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Львівській області, передає УНН.

«Працівники управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області за сприяння Департаменту стратегічних розробок Національної поліції України викрили та затримали так званого „злодія в законі“, 43-річного іноземця, відомого у кримінальних колах під прізвиськом Дато Агжабединський, „коронованого“ у Греції», — йдеться у повідомленні.

Як зазначається, лідера злочинного угрупування, котрий порушив заборону в’їзду на територію України, правоохоронці затримали у Трускавці та доставили в Головне управління Державної міграційної служби України у Львівській області. Там на нього були складені відповідні документи, зокрема протокол про адміністративне правопорушення, після чого поліцейські примусово видворили його за межі України.

У поліції нагадали, що два місяці тому цей неодноразово судимий за тяжкі злочини «злодій в законі» був затриманий правоохоронцями у Київській області і примусово видворений за межі України. Проте, незважаючи на те, що йому заборонено в’їжджати на територію нашої держави протягом трьох років, він знайшов спосіб повернутись і приїхав у Трускавець, де його і затримали наші оперативники.

Схожі новини