Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Заступника військового комісара Жовківщини затримали нетверезим за кермом

  • 07.07.2018, 11:57
  • 694

Обласний комісаріат проводить службове розслідування.

Уночі 7 липня на об’їзній дорозі Жовкви патрульні поліцейські затримали п’яним за кермом заступника військового комісара з територіальної оборони Жовківського РВК Валерія Захарова.

Відеозапис з місця події виклав у Facebook користувач Андрій Романчак. На відео видно, як патрульні перевіряють водія за допомогою драгера і повідомляють йому, що він перебуває у нетверезому стані.
Речник Патрульної поліції у Львівській області Мар’ян Шпитак підтвердив ZAXID.NET, що патрульні зупинили на об’їзній дорозі Жовкви автомобіль Renault, водій якого перебував у стані алкогольного сп’яніння.

«Під час патрулювання на автодорозі Львів- Рава-Руська на обїзній дорозі м. Жовква побачили Renault 1.9 з несправним заднім правим габаритом. Даний транспортний засіб було зупинено. У водія були очевидні ознаки алкогольного спяніння. Було запропоновано пройти огляд на стан сп’яніння на місці за допомогою приладу драгер, на що водій погодився», — розповів Мар'ян Шпитак.

У водія автомобіля виявили перевищення вмісту алкоголю у крові у 9 разів (1,8 проміле при нормі 0,2). На нього склали протокол за ч.1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння).

Заступник військового комісара з морально-психологічного забезпечення Львівського обласного військового комісаріату Ростислав Ташук підтвердив ZAXID.NET, що за кермом Renault перебував заступник військового комісара з територіальної оборони Жовківського РВК Валерій Захаров. Обласний комісаріат уже проводить службове розслідування з цього приводу.

Схожі новини