Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівська мерія дозволила Дубневичам звести льодову арену

  • 06.07.2018, 13:54
  • 1 027

У п’ятницю, 6 липня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво льодової арени з мультифункціональним комплексом на вул. Інструментальній, 49.

Згідно з документацією, містобудівні умови та обмеження видали ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест», що проводитиме будівництво. Гранично допустима висотність будинків на цій території становить 61 м. Як розповів ZAXID.NET головний архітектор Львова Юліан Чаплінський, окрім льодової арени там буде також дві офісні будівлі.


ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест» зводить також СТРЦ «Спартак» на вул. Інструментальній, поруч із місцем будівництва льодової арени. Раніше проект спортивного центру «Спартак» передбачав будівництво льодової арени, однак цю ідею так і не реалізували.

СТРЦ «Спартак», що мають відкрити у 2019 році, включає спортивні зали, басейни, дитячий центр, магазини, конференц-зал та готель. Поруч із цим комплексом зведуть льодову арену.

За даними аналітичної системи YоuControl, кінцевими бенефіціарними власниками ТзОВ «Львівбудмакс-Інвест» є Наталія Дубневич (дружина нардепа Ярослава Дубневича) та Роксолана Пиртко (донька Ярослава Дубневича). Засновником компанії є ТЦ «Роксолана», власниками якого також є Наталія Дубневич та Роксолана Дубневич.

Схожі новини