Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Учасник нічної ДТП у Львові з ножем напав на патрульного

  • 06.07.2018, 13:21
  • 492

Один з учасників нічної ДТП на вул. Стрийській з ножем напав на патрульного, який вирішив на алкотестері перевірити водія.

Про інцидент, який відбувся вночі на п'ятницю, 6 липня, повідомила прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Патрулюючи вул. Стрийську, поліцейські виявили ДТП між автомобілями Audi Q7 та Peugeot Partner. Під час спілкування з водієм Peugeot патрульні запідозрили, що той нетверезий і запропонували чоловіку пройти перевірку на алкотестері.

«Результат приладу Drager — 2.22 проміле. Коли інспектори розпочали оформляти адміністративні матеріали, з автомобіля Peugeot миттєво вийшов пасажир, який тримав у руці щось металеве. Оскільки на вулиці було темно, поліцейські не одразу побачили, що це ніж», — йдеться у повідомленні патрульних.

Патрульному вдалося вибити ніж із рук нападника і відбити напад. Після цього на чоловіка одягнули наручники та викликали на місце події слідчих Нацполіції. Наразі ні про нападника, ні про його мотиви немає детальнішої інформації. Чоловіка доставили до відділу поліції для встановлення деталей інциденту.

Зазначимо, схожий випадок був у середині травня 2018 року, коли один з водіїв, втікаючи з місця ДТП, ножем поранив 28-річну патрульну.

Схожі новини