Передплата 2024 «Добра кухня»

За 2 роки до проекту «Країна успішного бізнесу» приєдналося понад 33 тисячі підприємців

  • 05.07.2018, 13:17
  • 544

Національна програма «КУБ» була запроваджена ПриватБанком з метою підтримки малого та середнього бізнесу в Україні.

За цей час до програми приєдналося 33 000 підприємців, з яких понад 20 000 саме зараз мають кредити «КУБ». Сьогодні загальний обсяг фінансування підприємців становить 4,2 млрд грн.

«Ми пропонуємо підприємцям беззаставний мікрокредит строком на 12 місяців для розвитку та масштабування бізнесу. Щодня ми працюємо над його вдосконаленням. Так, нещодавно ми збільшили максимальну суму кредиту з 500 000 до 1 000 000 гривень, — зазначив директор ПриватБанку на Львівщині Андрій Якимів. — ПриватБанк активніше за інші банки фінансує розвиток підприємництва, запровадивши для початківців безкоштовне обслуговування в рамках тарифного пакета „Інкубатор“. Розвиток системи сучасних послуг для малого бізнесу та кредитна підтримка підприємництва є одним із головних напрямків стратегії розвитку банку, що дозволить йому залишатися номером один для бізнесу, показуючи одну з накращих найкращу на ринку динаміку нарощування клієнтської бази».

Велику увагу «КУБ» приділяє і навчанню підприємців. Створено навчальний проект для підприємців «Бізнес-Інкубатор», в рамках якого кожен представник бізнесу може приєднатися до програми та безкоштовно здобути або вдосконалити свої знання. За час роботи проекту було проведено 21 навчальний захід у 8 містах України, які відвідали 1 500 підприємців.

«КУБ» — це не тільки можливість додаткового чи стартового фінансування малого та середнього бізнесу, а й реальна перспектива для підприємців-початківців або тих, в кого вже є бізнес, здобути конкретні навички. Місія проекту «КУБ» — відновити економіку країни шляхом розвитку малого та середнього бізнесу, підняти підприємництво на якісно новий рівень та створити мільйони нових робочих місць для всіх українців, які бажають працювати задля себе та своєї країни. Мета — створити 1 000 000 нових робочих місць.

Більше інформації про програму «КУБ» — на сайті банку.

Схожі новини