Передплата 2024 «Добрий господар»

Барселонський гравець купив… печінку на чорному ринку?

У цьому йому посприяв екс-президент клубу

Кілька років тому весь футбольний світ пережив трагедію французького захисника Еріка Абідаля. Його врятувала пересадка печінки. Іспанська газета «El Confidential» тепер твердить, що орган було придбано на чорному ринку, а тодійшній президент клубу Сандро Розелла сприяв цій оборудці.

Сенсаційні повідомлення «El Confidential» базувалися на записах розмов за участі колишеього президента ФК «Барселона». Сандро Розелла у розмові з невідомими мав підтвердити, що офіційна історія про двоюрідного брата футболіста, який пожертвував частину печінки, — це просто казка для ЗМІ. «Абідаль проти, але ми купили йому печінку незаконно. Ми продали цю історію як розповідь про печінку кузена. Ми заплатили за контракт на два роки. Що за (нецензурна лайка)» Розелла щось сказаі, і двічі відповів «так».

Екс-президент «Барселони» рішуче відкидає викриття щоденної газети і вживає для свого захисту один аргумент. «Як можна пересадити таку печінку у шпиталі?» — каже він у відповідь на запитання ЗМІ.

«El Confidential» написав про цю темну історію вже після того, як судовий розгляд припинили. 18 травня цього року закрили розслідування про участь футболіста у торгівлі людьми. А сам Сандро Розелла вже не вперше підозрюється у порушенні закону. Раніше його звинувачували у відмиванні брудних грошей.

Ерік Абідаль, який зараз є спортивним директором «Барселони», також заперечує повідомлення у ЗМІ.

Схожі новини