Передплата 2024 «Добра кухня»

У Львові шукають почесних амбасадорів

З липня 2018 року стартував збір заявок на обрання почесних амбасадорів Львова (це люди, які своїм авторитетом закликають міжнародних партнерів проводити ділові заходи у Львові).

Наукові, культурні, туристичні та бізнес середовища можуть подавати заявки з кандидатурами людей, які популяризують місто у професійних ділових колах та гідні отримати звання почесних амбасадорів Львова.

Прийом заявок на конкурс триватиме до 1 жовтня 2018 року. Спеціальна комісія обере не більше 12 почесних амбасадорів, яких нагородять на урочистій церемонії у листопаді. Титул почесного амбасадора діє впродовж двох років.

З моменту старту (2015 рік) програма почесних амбасадорів, ініціатором якої є Lviv Convention Bureau (ЛКП «Львівське конференц-бюро»), нараховує 30 осіб, які носять це звання та активно працюють над промоцією Львова у професійних ділових колах використовуючи свій авторитет та знання.

«Наші амбасадори дуже активні. Наприклад, президент Української спілки психотерапевтів та наш почесний амбасадор здобув право на проведення у Львові міжнародного конгресу індивідуальної психології у 2020 році. Також очікуємо на перемогу заявок, поданих амбасадорами за підтримки міста, на проведення конгресів і конференцій у галузі фізики та ветеринарної медицини. А минулого року, для підтримки та промоції науки, у співпраці з Почесними Амбасадорами запустили програму «Львів науковий», — зазначає Ліна Остапчук, директор «Львівського конференц-бюро».

Схожі новини