Передплата 2024 ВЗ

У Києві працівника Верховного суду спіймали п’яним за кермом

  • 03.07.2018, 15:28
  • 653

Працівника Верховного суду Олега Ляшка затримали за водіння у нетверезому стані.

Про це повідомляє «Київ Оперативний» у Facebook.

«Знайомтеся — Олег Олегович Ляшок. В минулому — помічник прокурора, прокурор, а зараз — працівник Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ, а також член ГО-шки, яка косить під копів», — йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що нетверезий працівник суду їхав за кермом «Toyota» (держномер AI3003EI).

Алкотестер показав вміст алкоголю у крові 2,58 проміле.

Під час спілкування з правоохоронцями, Ляшок то лаявся, то пропонував разом напитися.

За даними «Київ Оперативний», раніше за водіння у нетверезому стані Олега Ляшка вигнали з прокуратури.

Як повідомляє Українька правда, згідно з сайтом НАЗК, чоловік на ім'я Олег Олегович Ляшок подавав декларацію за 2016 рік як консультант Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних та кримінальних справ. У декларації Олега Олеговича Ляшка за 2017 рік вказано, що він обіймає посаду секретаря судді Верховного суду.

У обох деклараціях Ляшка вказаний автомобіль Тойота Ленд Крузер Прадо 2010 року випуску. У власності Ляшка вказана квартира у селі Крюківщина Києво-Святошинського району.

Також згідно з даними на сайті Києво-Святошинського райсуду Київської області, громадянина на ім'я Олег Олегович Ляшок уже ловили на п’яному водінні.

3 січня 2018 року суд розглядав справу про адміністративне правопорушення, вчинене Ляшком за ст. 130 (Керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння) КУпАП.

Відповідно до матеріалів суду у Реєстрі судових рішень, Ляшок керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння 7 вересня 2017 року.

Однак суд закрив провадження у справі «у зв'язку з закінченням строків накладення адміністративного стягнення».

Схожі новини