Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Авіакопанія Bravo Airways власним коштом вивезла українців із Тунісу, — Омелян

  • 03.07.2018, 14:35
  • 602

Українська авіакомпанія Bravo Airways за власний кошт вивезла з Тунісу українських туристів, рейси яких було затримано.

Про це під час брифінгу сказав міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє Укрінформ.

«Я хотів би подякувати авіакомпанії Bravo, яка зробила гуманітарну місію і за власний кошт, не зважаючи на невиконання своїх зобов'язань туроператором, вивезла всіх українців з Тунісу», — сказав Омелян.

Нагадаємо, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то й діб люди очікували в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту «Київ». Авіакомпанія Bravo Airways пояснила затримки рейсів на кілька діб невиплатою коштів туроператором. Останній своєї провини не визнає.

Частина українських туристів вже прибула в Україну, а інші ще очікують на повернення. Зокрема, 2 липня повідомлялося, що близько 160 українських туристів не можуть вилетіти додому з відпочинку в Пальма-де-Майорка. Виліт повинна була здійснити авіакомпанія Yanair. У прес-службі туроператора Укрінформу пояснили затримку технічною несправністю літака компанії Yanair. Згідно з інформацією на сайті аеропорту «Київ», літак з Пальма-де-Майорки вже прилетів в Україну.

2 липня також повідомлялося, що українські туристи, які більше доби провели в аеропорту албанської столиці Тирани через скасування своїх авіарейсів, вилетіли додому.

Схожі новини